Blue Pure

GROHE Blue Pure

Čisti užitak.

GROHE Blue Pure je alternativno rješenje za ljude koji preferiraju prirodni okus mirne vode. Koristeći jedinstvenu GROHE Blue tehnologiju filtriranja, obična voda iz slavine pretvara se u svježu vodu, uklanjajući sve tvari koje mogu narušiti njen okus. Porvšine u GROHE StarLight chrome boji, slavina ima odvojene unutarnje vodene putove - jedan za filtriranu vodu, a drugi za nefiltriranu vodu. To znači da ljudi koji preferiraju ambijentalnu, mirnu vodu bez ikakve karbonizacije, uopće ne moraju propustiti izvrstan okus vode iz GROHE Blue sustava za vodu. GROHE Blue filter kartuša može pročistiti do 3000 litara vode i može se zamijeniti u samo nekoliko koraka. Pruža čisto, osvježavajuće iskustvo okusa bez naknadnog okusa klora ili lošeg mirisa.

Jednoručna miješalica

Jednoručna miješalica za sudoper, 1/2″ Bi-Flow
GROHE Blue
Jednoručna miješalica za sudoper, 1/2″ Bi-Flow
31093000
Jednoručna miješalica 1/2″
Jednoručna miješalica 1/2″
31362DC1
Jednoručna miješalica 1/2″
Jednoručna miješalica 1/2″
31362001

ISKUSITI

Osvježavajuće jednostavno

Osvježavajuće jednostavno

Jedinstveni GROHE Blue Pure sustavi za vodu donose svježu, izvrsnog okusa filtriranu vodu iz praktičnosti vaše kuhinjske slavine kad god to poželite - 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Mjerač vremena za izmjenu filtera pokazuje kada se filter vode mora mijenjati nakon 1 godine korištenja. Zamjenski filter lako se može kupiti u GROHE webshopu.

Rukovanje i unutarnji vodeni putovi

Rukovanje i unutarnji vodeni putovi

Dva odvojena unutarnja vodena puta - jedan za filtriranu vodu, a drugi za nefiltriranu vodu - i inovativan perlator osiguravaju da kada voda bude filtrira, nikada ne dolazi u kontakt s bilo čim što bi moglo ugroziti njezin okus.

GROHE Blue filtrirana voda

GROHE Blue & BWT

GROHE Blue & BWT

Najdragocjeniji resurs u najsigurnijim rukama

Voda nije samo najdragocjeniji resurs svijeta, već i osnova svih živih bića. GROHE i BWT, vodeći europski stručnjaci za vodu, predstavljaju sigurnost, higijenu i najviše standarde kvalitete. Kombinirali smo stručnost naših dviju tvrtki kako bismo pružili potpuno novo iskustvo s vodom.

SVAKI GROHE BLUE PURE SADRŽI

Vaš idealni izljev

Vaš idealni izljev

Aktivni karbonski filter

Aktivni karbonski filter

Glavu filtera

Glavu filtera

Koristimo kolačiće kako bismo osigurali najbolje iskustvo na našoj web-lokaciji i poboljšali relevantnost naše komunikacije s vama. Ako nastavite s pregledavanjem naše web-lokacije, pretpostavit ćemo da prihvaćate upotrebu kolačića na GROHE web-lokaciji. Detaljne informacije o korištenju kolačića možete pronaći na sljedećoj stranici: privatnost