Vaša Kuhinja

GROHE za vašu kuhinju

Dobrodošli u najpametniji proizvodni portfolio u industriji, gdje se kuhinjske miješalice, sustavi za vodu i potrošački orijentirane značajke sjedinjuju s izvanrednim dizajnom. Uživajte u krajnjem GROHE kuhinjskom iskustvu.

GROHE KOLEKCIJE

KARAKTERISTIKE KUHINJA

Prilagođava se svakoj vašoj želji i zahtjevu, GROHE sustavi za vodu i kuhinjske miješalice uključuju kupcu orijentirane značajke i genijalne detalje koji čine veliku razliku. Više izbora, veća udobnost i veća prilagodljivost: što je razlog zašto su naši proizvodi pravi užitak za korištenje.

K7 miješalice za sudoper

SNAŽNE FUNKCIJE MLAZA

Dodajte malo snage nakon vaših dnevnih zadataka s GROHE asortimanom profesionalnih i pull-out mlaza. Uživajte u povećanom operativnom radijusu radi maksimalne udobnosti, a na mnogim modelima možete se prebacivati između dvije funkcije mlaza za još veću fleksibilnost.

Otkrijte Eurocube kuhinjske miješalice

SUPERSTEEL

Kako bi ispunio svoju svrhu, kuhinjska oprema treba biti otporna. GROHE SuperSteel površina više nego odgovara tom zakonu. Zapravo, inovativan PVD premaz je deset puta otporniji na ogrebotine od kroma.

Otkrijte Essence SuperSteel

GROHE ZERO (bez olova+nikla)

Bez kontakta vode s olovom i niklom zbog izoliranih unutarnjih vodotoka.
Dostupni u sljedećim asortimanima: Eurosmart, Eurodisc Cosmopolitan, Europlus, Concetto, Essence New.

Otkrijte Eurosmart s GROHE Zero tehnologijom

GROHE EASYTOUCH

GROHE Easytouch miješalice mogu biti aktivirane s jednostavnim dodirom zgloba ili lakta. Ostavite ruke slobodnima i ostavite svoju miješalicu savršeno čistom. Promijenite način kojim kontrolirate kuhinju sa samo jednim dodirom.

Otkrijte Minta Touch
Koristimo kolačiće kako bismo osigurali najbolje iskustvo na našoj web-lokaciji i poboljšali relevantnost naše komunikacije s vama. Ako nastavite s pregledavanjem naše web-lokacije, pretpostavit ćemo da prihvaćate upotrebu kolačića na GROHE web-lokaciji. Detaljne informacije o korištenju kolačića možete pronaći na sljedećoj stranici: privatnost