GROHE SUSTAVI ZA VODU

PONOVNO OTKRIVANJE VODE - Predstavljamo GROHE sustave za vodu

Živimo u užurbanom svijetu. Dakle, zašto čekati za savršeno ohlađenu, gaziranu ili kipuću vodu? GROHE sustavi za vodu s GROHE Blue i GROHE Red miješalicama dostavljaju savršeni okus vode i kipuću vodu ravno iz miješalice: "Voda je ponovno otkrivena".

Koji je vaš sustav za vodu?

Savršeni okus neflaširane vode direktno iz GROHE Blue Home miješalice i kipuća voda od 100 ° C ravno iz GROHE Red miješalice. GROHE sustavi za vodu dizajnirani su da izgledaju lijepo u vašoj kuhinji.

Odaberite ovdje koja kombinacija odgovara vašim potrebama. Odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja i pronađite GROHE sustav za vodu koji savršeno odgovara vašim potrebama i osigurava vam savršenu ohlađenu, gaziranu ili kipuću vodu, u trenu.

Ohlađena, gazirana ili kipuća voda?

Pročitaj više o GROHE SUSTAVIMA ZA VODU

GROHE Blue Home

Dobrodošli na svoj privatni izvor vode.

ISTRAŽI GROHE BLUE

GROHE Red

Predstavljamo kipuću vodu, na zahtjev.

ISTRAŽI GROHE RED
Koristimo kolačiće kako bismo osigurali najbolje iskustvo na našoj web-lokaciji i poboljšali relevantnost naše komunikacije s vama. Ako nastavite s pregledavanjem naše web-lokacije, pretpostavit ćemo da prihvaćate upotrebu kolačića na GROHE web-lokaciji. Detaljne informacije o korištenju kolačića možete pronaći na sljedećoj stranici: privatnost