GROHE TERMOSTAT SUSTAVI

Za sve članove obitelji, za sve želje i potrebe, naši termostati i tuš sustavi pružaju vam savršenu udobnost, maksimalnu sigurnost, ekološku potrošnju i uštedu. Kao mjerilo pri izradi GROHE termostata koristili smo najosjetljiviji termometar - vašu kožu. Revolucionarni termostati iz naše ponude stvoreni su kako bi vam pružili apsolutni užitak tuširanja bez neugodnih iznenađenja i naglih promjena temperature. Za sve želje i potrebe, jedno rješenje - GROHE termostati i tuš sustavi.

SIGURNOST

Nagle promjene temperature vode pri tuširanju iznenađenja su koja nitko, baš nitko u vašoj obitelji ne voli. GROHE termostat sustavi osigurat će da se to niti ne dogodi jer osiguravaju konstantno miješanje tople i hladne vode na temperaturu po vašem izboru. U svakom trenutku možete zaustaviti vodu (npr. da biste šamponirali kosu), a zatim je ponovno uključiti - voda će biti iste, optimalne temperature. Osim toga, naši sustavi imaju kućište koje se ne zagrijava pa nema opasnosti od opeklina, čak i za najznatiželjnije članove obitelji i njihove male prstiće.

UŠTEDA

Ušteda vode i energije jedna je od najvažnijih tema s kojima se svi danas susrećemo. Kako svoje kućanstvo učiniti ekološki odgovornijim? Što se kupaonice tiče, tu rješenje nude GROHE termostati. Budući da temperaturu možete preodrediti baš kako volite, nećete trošiti vodu na prilagodbu temperature tijekom tuširanja. Tu je i gumb za pauziranje koji vam omogućuje stanku što sprječava nepotreban utrošak vode pri, na primjer, nanošenju šampona. A za najveću uštedu, odaberite opcije naših termostata koje imaju Eco button uz koji smanjujete potrošnju vode i do 50 %.

INOVATIVNOST

Prvoklasna tehnološka rješenja i izvedba od materijala najviše kvalitete jamče vam trajnost GROHE termostata. Imajući na umu vašu sigurnost i udobnost tijekom tuširanja, naši termostati imaju ugrađeno revolucionarno rješenje: GROHE TurboStat koji omogućava konzistentnu temperaturu i brzu reakciju na promjene pritiska vode. Tu je i GROHE CoolTouch koji sprječava zagrijavanje kućišta kao i GROHE SmartControl koji na elegantan i intuitivan način omogućuje izbor i preciznost pri određivanju volumena, jačine mlaza i temperature vode.

OBRATITE NAM SE S VAŠIM PITANJIMA

Koristimo kolačiće kako bismo osigurali najbolje iskustvo na našoj web-lokaciji i poboljšali relevantnost naše komunikacije s vama. Ako nastavite s pregledavanjem naše web-lokacije, pretpostavit ćemo da prihvaćate upotrebu kolačića na GROHE web-lokaciji. Detaljne informacije o korištenju kolačića možete pronaći na sljedećoj stranici: privatnost