Nagrađivani Dizajn

GROHE za Vašu kupaonicu

U Kupaonici imamo najširi asortiman proizvoda za sva izljevna mjesta i u tri različita stila: Kozmopolitski, Suvremeni i Autentični - svaki s posebnim izgledom i karakteristikama, kako bi zadovoljili sve naše potrošače diljem svijeta. Druga uzbudljiva inovacija uključuje naš pionirski tuš GROHE Power&Soul® sa sedam ‘jedan pritisak’ kombinacija oba okrepljujućeg i opuštajućeg mlaza, kao i kontinuiran razvoj GROHE Eurocube, koji nudi Kozmopolitski asortiman po priuštivoj cijeni.

Proizvodi i Rješenja

SAVRŠEN TUŠ

Koristite sva fizička svojstva vode kako biste kreirali svoj jedinstveni doživljaj tuširanja. Velik ili jako-velik; ugrađen u strop ili na zidu; GROHE tuševi dolaze u svim oblicima, stilovima i veličinama – svaki od njih dizajniran s mišlju na Vaše zadovoljstvo i užitak.

GROHE SmartControl

Pomislite na tuš. Nisu li to jednostavno kapljice vode koje padaju? Nije raketna znanost. Pa ipak, ono što GROHE SmartControl radi s vodom morate osjetiti da bi vjerovali. Jednostavno tuširanje podiže na potpuno novo iskustvo koje se čini kao da je napravljeno za Vas.

Povezane teme

Koristimo kolačiće kako bismo osigurali najbolje iskustvo na našoj web-lokaciji i poboljšali relevantnost naše komunikacije s vama. Ako nastavite s pregledavanjem naše web-lokacije, pretpostavit ćemo da prihvaćate upotrebu kolačića na GROHE web-lokaciji. Detaljne informacije o korištenju kolačića možete pronaći na sljedećoj stranici: privatnost